BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 21, 2010

ldn

hm, vahepeal on päris tore olnud. joodud sai jälle natuke. tõstin oma toa teistpidi,a sen veel pooleli, sest mind kutsuti ära kodust vahepeal ja pole edasi jõudnud. niisiis täna uue hooga. vanaema ostis mulle roosat lõnga, lähen toon selle pärast ta juurest ära ja hakkan kuduma. m, praegu ema mul teeb praekartuleid, nämmmma . küüned lakkisin ka lillaks. okei, kõik vist praegu.

Wednesday, August 18, 2010

it's time for the best in us to come out

hiiiiii, lõikasin endale tuka ette. teeks pilti aga ei saa, sest pole, millega teha. vot. aga väga lahe on, mulle meeldib. nüüd võiks juuksed veel pikaks ka kasvada :)), okei, aga ma jälle varsti välja vist. ilm läks ka õnneks ilusaks, mitmetunnine vihm on lännu.

njah, eile oli astes väga tore. :)), siis tulin linna, svetlana & ja ta bf tõid mind ära ja hakkasime jooma. jõime ja sõitsime ns mööda linna ringi ja mingi ühe ajal jõudsin koju. niisiis, hommikul ärkasin üles [ hi, hangover ] ja läksin haiglasse. väga hea oli nagu alati, ainult käed on niiii haiged! aga ma loodan, et see üle läheb. küüned on kah nii kuradi pikaks kasvanud. ja hull uni on. tegelt peaks jälle midagi oma juustega tegema:D aga ma ei tea mida, ma tahaks hullult tukka ette, aga paari päeva pärast see mulle nkn enam ei meeldi. it sucks. arvatavasti septembri alguses värvin ära, aga ma pole enam kindel mis värvi, ju see siis tunda annab. homme veel siis taastusravis. ja siis 3 päeva vaba. väga hea. a, ja niipea kui ma uue kaamera saan, lähen ma kohe haiglasse pilte tegema. yes sir, thats all 4 now

õues sajab.

Tuesday, August 17, 2010

oh my god its insane

hei.

ma lähen aste täna. yes sir. nii ja siis käisin enne hambaarsti juures. guess what, jälle öeldi, et mul on nii ilusad hambad. sees olin seal max 2 minutit. hm, siis hommikul käisin taastusravis nagu ikka. väga hea oli. eile õhtul oli ka mingi hull trenn :D, täna on kõik kohad niiiii valusad. selg kaasaarvatud. aga väga hea ma tohin nüüd süüa uuesti, yay.

okei, ma ära

Monday, August 16, 2010

nagu näha, siis mu blogil on uus kujundus, mis mulle õudselt meeldib. a, ja nightmare jõudis täna kohale, päev on kohe kordaläinud :D. nii, hommikul käisin siis haiglas. väga hea oli. ma pidin 5+ võimleja olema :D, ise küll seda ei ütleks, aga ok. homme siis uuesti ja siis veel 8 päeva. täna õhtul ka mingeid harjutusi tegema. :D ema pidi poest krõpsu ka tooma. ja parem oleks, kui tooks ka. okei, ma asun oma arvutisse asju edasi tõmbama, mis on minu eilse lolluse pärast kadunud :D. cya


opakas

jes, mul on praktika läbiii, nänänänänä. aga tegelt, ma ennem üritasin oma vistat maciks muuta :D ja i fucked up. niisiis kogemata tegin mingi windows recovery ja nüüd on kõik nagu uus. muusikat pole, aint sample music, sp ma kuulan mingit india laulu praegu, aga me likey. kohe otsin siia uue layouti ka. siison väga hea.

ja homme siis haiglasse. vesivõimlemisse jee.

Friday, August 13, 2010

niisiis, praktika saab 2 päeva pärast läbi & siis 2 ndlt vesivõimlemist & massaaazi. ja siis kooli. ma ei tea jälle mida ma oma juustega teen :D kas ma lasen värvil välja kasvada v teen roosa vms tuka uuesti?
ja siis nightmare peaks millalgi kohale jõudma järgmine ndl vist. aga ma loodan, et juba see nv. niii hea on.
see on ka v'ga heaa, et naabreid ei ole majas, ehk ma olen siin praegu täiesti üksinda. me likey.
ja siis täna peaks tegelt mingile kontserdile minema, aga ma ei tea miks ma arvan, et see jääb jällle ära. sest säreli roller ei lähe nkn tööle :D a ju see tunda annab.
ma tahaks oma telefoni laadijat üles leida, et siis emale helistada ja öelda, et ta pitsat tooks. hävitasin terve arbuusi ka ära muidu. väga hea oli.